hello world!
Published: oktober 1, 2018

POPRONDE bij GIJ Wageningen

Afgelopen week de 27ste september was het zover, de Popronde was weer in Wageningen. Op verschillende plekken in de stad was het gezellig door muziek van diverse bands. De Popronde  is een reizend festival met bands, dat aan een flink aantal steden een bezoek brengt . Talentvolle Nederlandse bands presenteren zich.

Ook bij de Gelderse IJzerhandel was voor het 3de opvolgende jaar een optreden, Surf-Aid Kit kwam ons dit jaar verblijden met hun aanwezigheid. En met welke passie en stijl EN muziekgenot hebben ze dat gedaan! We hebben er ontzettend van genoten en kijken terug op een zeer geslaagde avond.

Het optreden begon om half negen en meteen waren er veel mensen in onze muziektempel. Gedurende het optreden bleven de bezoekers toestromen totdat de zaak gewoon vol was, van jong tot oud. Iedereen leek zich opperbest te vermaken door de klanken van de "waving sixties" Onder het genot van een gratis koud biertje of glas frisdrank konden onze gasten swingend en klappend een optreden tussen de spijkers en schroeven ervaren!

Sommige passanten die geen weet hadden van de Popronde stonden verbaasd vanaf de stoep naar binnen te kijken en vroegen wat er aan de hand was, om daarna veelal op onze uitnodiging zich in het optreden te storten. Wat een sfeer en energie kwam er deze avond uit de GIJ. Toen het optreden was afgelopen en ik bij de deur stond om de bezoekers een fijne avond te wensen zag ik volgens mij bij iedereen dat ze genoten hadden van het optreden en de ambiance.

De volgende dag de bezem over de vloer, de stellingen weer terug geschoven en business as usual, maar wel een een brede grijns op onze gezichten na een top avond!

Wij kijken terug op een super gezellige en geslaagde avond en kijken nu alweer uit naar volgend jaar!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je meer informatie van GIJ?

Wij geven je graag advies en informatie!
Meer informatieaanvraag
Copyright © RBA Design 2019                                      Gegevens de Gelderse IJzerhandel Wageningen BTW nr. NL001862361B36 KVK 09217271