GIJ Wageningen

Wie zijn wij?

De Gelderse IJzerhandel is al meer dan 100 jaar een begrip in de regio. Begonnen in Velp Gelderland, maar ook gevestigd in Oosterbeek en Wageningen. Deze website wordt onderhouden door de Gelderse IJzerhandel Wageningen en zal dus hoofdzakelijk informatie over Wageningen geven.

De Gelderse IJzerhandel Wageningen is op 1 april 2000 gestart, voorheen de firma Jonker B.V werd door de Gelderse IJzerhandel overgenomen.

Het assortiment bestond uit Huishoudelijke artikelen, speelgoed en ijzerwaren & gereedschappen. In het jaar 2015 is de zaak verhuisd naar de huidige locatie in het centrum van Wageningen op de Bergstraat 24, de artikelgroepen huishoudelijk en speelgoed zijn afgestoten.

De keuze voor ijzerwaren & gereedschappen is  te verklaren omdat de andere GIJ vestigingen ook een assortiment hebben bestaande uit deze producten en is dit dus onze core bussines te noemen.

Wij bieden een compleet assortiment ijzerwaren & gereedschappen, tuinartikelen, electrotechnisch materiaal en kampeerartikelen. Ook hebben we een hang- en sluitwerk montagedienst en sleutelservice.

Graag tot ziens bij GIJ Wageningen

Robert Frijlink

Eigenaar van GIJ Wageningen, Samen met het GIJ team helpen ze je graag! 
Informatie