hello world!
Published: mei 2, 2019

Dopper, een fles met een verhaal

Een flink aantal jaar geleden, ik denk iets van juni 2014 jaar werd mij het Dopper concept onder de aandacht gebracht.. "dat is een mooi product wat je goed kunt verkopen" En die opmerking was inderdaad waar, want de Dopper is en blijft een succes in de verkoop bij GIJ Wageningen.

Dopper Limited Edition Evergreen

Toen ik met Dopper contact opnam werd me al snel duidelijk dat er bij dit bedrijf een visie om de hoek kwam kijken. Ik kon niet zomaar even dealer worden van Dopper, … Nee ik moest eerst maar eens duidelijk maken waarom ik de Dopper wou gaan verkopen..
Ik weet nog dat die situatie me deed terugdenken aan de gebeurtenis dat ik spontaan met 2 vrienden een schildpad bij een dierenwinkel in Arnhem wilde gaan kopen, de wens tot aankoop van een schildpad en alle bijbehorende artikelen was er. Maar daar dacht de dienstdoende verkoper toch anders over. "waarom wil je een schildpad" was zijn vraag, om ons vervolgens met een boekje over schildpadden weer de straat op te sturen waar we verbouwereerd stonden na te denken wat er nu eigenlijk gebeurt was. Het was wel weer zo dat na het lezen van het schildpadden-boekje nooit meer een schildpad te willen hebben ;-).

Maar met de Dopper was dat anders, ik had me verdiept in het product en de achterliggende gedachte bij dit product. Dus ik had mijn verhaal eigenlijk direct klaar. Elke verkochte Dopper leidt tot minder plastic afval in de oceanen doordat er minder plastic wegwerpflesjes worden gebruikt. En kraanwater is heel goed om (meer) te drinken. Verder is er een Dopper foundation die zorgt voor het slaan van waterputten op plekken waar dat nodig is in deze wereld. Verder sprak ik uit dat Wageningen bij uitstek een plek zou zijn waar Doppers het goed zou doen qua visie.

Na een tijdje kwam het bericht, ik mocht Doppers gaan verkopen en meteen was dat een succes. Met grote regelmaat bestel ik nu deze hippe drinkflesjes, waar sommige mensen verbaasd naar de Doppers kijken met een blik van "Wat is er mis met een glas?" Zijn er steeds meer klanten die zo'n flesje gewoon moeten hebben. Hele schoolklassen hebben een Dopper aangeschaft. Kortom we zijn met zijn allen goed bezig!

Het blijft een leuk product om te verkopen, en het blijft een product dat zich blijft ontwikkelen. Neem nu de Thermos Doppers die vorig jaar geïntroduceerd zijn en die we deze maand weer in 2 nieuwe kleuren hebben binnengekregen ( wit en zwart). Of een limited edition Dopper Evergreen... Je maakt toch helemaal de blitz met een Dopper en helemaal met het verhaal. Daarom dus een fles met een verhaal.

Dopper Thermos

De plastic Dopper is verkrijgbaar voor € 12,50 de thermos kost € 29,95.

Thermos wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je meer informatie van GIJ?

Wij geven je graag advies en informatie!
Meer informatieaanvraag
Copyright © RBA Design 2019                                      Gegevens de Gelderse IJzerhandel Wageningen BTW nr. NL001862361B36 KVK 09217271