De meest voorkomende LED verlichting

LED lampen E27 en E14

Een compleet assortiment LED lampen is verkrijgbaar met grote (E27) en kleine (E14) fitting. Wij geven u graag advies voor de aanpassing van oud naar nieuw en besparend. De LED lampen zijn er in dimbaar en niet dimbare varianten. Let wel op, het kan zijn dat oudere dimmers niet werken met LED lampen.

LED lampen GU10

Het assortiment LED lampen is nog steeds in ontwikkeling, elke keer komen er nieuwe soorten bij. Ook de GU10 fitting (afbeelding) is in een dimbare als ook niet dimbare variant te verkrijgen. Met dimbare lampen wel rekening houden met het type dimmer die je hebt, het kan zijn dat oudere dimmers niet werken met het lage wattage van LED lampen.

LED lampen G9 en G4

Ook de vervanger voor de oudere halogeen lampen zijn leverbaar. de G9 (gebogen pootjes) als de G4 (pinnetjes) zijn in diverse wattage leverbaar

LED TL buizen

Gebruikt u nog steeds fluorescentiebuizen (TL- buis)? Als er een uitvalt, zou u kunnen overwegen over te stappen op LED buizen. U bespaart ongeveer 70% op de energiekosten en u krijgt licht dat niet flikkert. Het vervangen gaat bijzonder eenvoudig en vereist geen nieuwe bedrading.