hello world!
Published: augustus 5, 2018

Nieuwe website

Niet meer van deze tijd.

Zo zat ik laatst met mijn zoon van 15 te praten en kwam de website van www.GIJnet.nl ter sprake. Een reeks van opmerkingen dat dit echt niet meer van deze tijd was omdat de site niet responsive is, niet persoonlijks is en eigenlijk gewoon lelijk is! En ook omdat de www.ijzerwarenzaak.nl dezelfde look heeft en "meedraait" kon dat echt niet meer.

Nou daar kun je het dan mee doen, ik zoals volgens mij ieders standaard reactie de opmerkingen wegwuivend onder het mom van "ach joh dat valt wel mee" begon er toch iets te borrelen. Na nog een paar keer de site bekeken te hebben kwam ik erachter dat hij eigenlijk wel gelijk had. De site was alweer een paar jaar oud en misschien inderdaad niet meer helemaal zoals ik me als Gelderse IJzerhandel/ijzerwarenzaak neer wil zetten, het idee is namelijk om als de benaderbare speciaalzaak waar geen domme vragen bestaan voor de dag te komen. Vooral dat persoonlijke daar had hij een goed punt.

Dus er moest een nieuwe site komen, een website die leuk is om te bezoeken. vertrouwen uitstraalt en een blog heeft. Ik moet snel kunnen schakelen tussen actuele dingen die gebeuren in de winkel en omgeving, en dat moet uit de site blijken, specialisme maar dichtbij en benaderbaar!

Na heel wat werk is er een goeie start gemaakt met de website aan te pakken, er is nog veel werk te verrichten want ook de webshop die op een speciaal webwinkelsysteem draait moet omgeturnd worden naar een hipper systeem. Maar het idee van dichter bij de Gelderse IJzerhandel zoals we die proberen te zijn zijn is volgens mij wel gelukt.

Hou onze site in de gaten en heb je op of aanmerkingen, laat ze weten... mischien denk ik eerst "ach joh...dat valt wel mee" maar we gaan er zeker wat mee doen! 😉

Robert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je meer informatie van GIJ?

Wij geven je graag advies en informatie!
Meer informatieaanvraag
Copyright © RBA Design 2019                                      Gegevens de Gelderse IJzerhandel Wageningen BTW nr. NL001862361B36 KVK 09217271