Tips op het gebied van waterbesparing

Waterbesparende douchekop

Voor wie graag water bespaart heeft Tiger deze functionele handdouche Turbo Saver ontworpen. Deze ronde douchekop bespaart tot wel 60% op het waterverbruik tijdens je douchebeurt. De diameter van de douchekop 3,5 cm oogt klein maar verrast met het volume water. Een fijne, krachtige nevel straal om heerlijk onder te douchen, ook met een lage waterdruk. 

Waterbesparende koppeling 1/2 

Een normale douche laat in 10 minuten ca. 140 liter water stromen. Deze koppeling met waterbesparende techniek bespaart met volledig comfort ca. 60 liter!

Besparing bij de kraan

Deze perlator (uitloop kraan) heeft een bespaar stand en een knop waardoor ook op volle kracht het water uit de kraan komt. Aansluiting m22x1 (meest standaard)

Waterbesparende perlator m22

Straalregelaar M22 antikalk waterbesparend verbruik.
Door het vervangen van de perlator kunt je zo veel liters besparen.

Waterbesparende perlator m24

Straalregelaar m24 binnendraad waterbesparend verbruik. Eenvoudig te vervangen perlator die je zo veel liters kan besparen.

Keukenkraanslang/douche

 Keukenkraanslang/douche met een binnen en buitendraad aansluiting M22/M24. De slang kun je eenvoudig aansluiten op de keukenkraan. De slang is waterbesparend en kan tot 50% water besparen! Je kunt met de draaibare kop zelf aan kan geven hoeveel water je gebruikt.